Contact Print pagina Favorieten
HOMEOVER ONS Visie en missieWaardenDe mensenAnderen over onsDIENSTENINSTRUMENTENKLANTENCONTACTNIEUWSsuccesvol veranderen

Ontwikkelen van een gezonde bedrijfsvoering

Soms is een stap terug nodig om daarna een stap vooruit te kunnen. Maar alle veranderingen zijn ontwikkeling. Wanneer wij betrokken zijn bij het ontwikkelen van organisaties is dit dan ook wat wij voor ogen houden. Bouwen is mooi, maar de fundamenten moeten kloppen. Alleen op een goede basis ontwikkelt zich namelijk een gezonde bedrijfsvoering.

Voldoening door samenwerken

Kenmerkend voor onze aanpak is dat wij een centrale plaats toekennen aan samenwerken. Een gezamenlijke horizon met gedragen doelen, waarin de zorg voor de belangen van alle betrokkenen doorklinkt. Door vervolgens de energie en unieke talenten van de mensen in de organisatie aan te spreken, komen zaken vloeiend in beweging. En dan blijkt keer op keer dat resultaten verbeteren en het plezier in samenwerken groeit.


Bekijk hier onze laatste vacatures

Over Hermeion

De naam van ons bureau Hermeion is afgeleid van Hermes, de bode van de Griekse goden en de god van reizigers, kooplieden en handel. Hermeion staat voor de onverwachte winst en de gelukkige vondst.

Algemene Voorwaarden · Disclaimer
Privacy statement · 2015 © Hermeion

"