Contact Print pagina Favorieten
HOMEOVER ONSDIENSTENINSTRUMENTENKLANTENCONTACTNIEUWS
Image1
Gratis uw eigen Persoonlijkheidsrapport?
Het afgelopen jaar is door Hermeion meegewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw persoonlijkheidsinstrument. Het is de bedoeling dat we dit instrument in 2015 naar de markt gaan brengen.

Met een groep psychologen is hard gewerkt aan de voorbereidingen. Maar nu ligt er een veelbelovend instrument en zijn we zover dat we het voor de eerste keer in de praktijk kunnen brengen. Nu nog in het kader van doorontwikkeling en validatie.

Wil je meedoen je persoonlijke rapport ontvangen?
We zoeken nog ‘vrijwilligers’ die de vragenlijst voor ons willen invullen en zo een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling.
Wil je ook meedoen, dan kun je ons een mail toesturen. Je ontvangt dan nadere informatie met toegang tot de vragenlijst.

Doe je mee en heb je een lijst ingevuld, dan ontvang je natuurlijk een persoonlijk rapport op basis van de door jou ingevulde vragen!

Vertrouwelijk
De door jou en honderden anderen ingevulde vragenlijsten worden door de Universiteit Twente geanalyseerd. Dat gebeurt volledig anoniem. Met andere woorden: op geen enkele wijze zullen anderen de door jou gegeven antwoorden kunnen koppelen aan jouw persoon.

Ben je geïnteresseerd, maar heb je eerst nog vragen, bel mij dan gerust via 0345-545-733.

Hartelijke groet,
Erwin Hollestelle
___________________


>> Terug naar het overzicht
Bekijk hier onze laatste vacatures

Hermeion UPDATE

Vier keer per jaar verschijnt Hermeion UPDATE , de digitale nieuwsbrief van Hermeion. Via ons contactformulier kunt u zich op onze nieuwsbrief abonneren.

Lees oude artikelen in het UPDATE Archief .

Algemene Voorwaarden · Disclaimer
Privacy statement · 2015 © Hermeion

"