Contact Print pagina Favorieten
HOMEOVER ONSDIENSTENINSTRUMENTENKLANTENCONTACTNIEUWS
Image1
Bedrijven uit de pas bij gezond werken
Bij veel organisaties leeft de ambitie om meer te doen aan de motivatie, vitaliteit en inzetbaarheid van werknemers, maar arbo-professionals bij die organisaties merken dat tegelijkertijd de investeringen in gezondheidsbeleid afnemen. Daardoor lopen bedrijven zich voor de voeten bij gezond werken.

Dat is de conclusie van de Nederlandse Academie voor Arbeidswetenschappen (NAAW) naar aanleiding van een eigen onderzoek onder arbodeskundigen. Hieruit komt naar voren dat bij 37 procent van de bedrijven de kwaliteit van het werk daalt, terwijl 60 procent juist verbetering wenst.

Dit wordt echter ondermijnd door een tekort aan eigen kennis, onvoldoende instrumentarium en onvoldoende samenwerking. Volgens de NAAW is het nodig dat bedrijven zich vooral op het laatste richten, waarbij de omzetting van overheidsbeleid naar eigen beleid wordt ondersteund.

BRON: P&Oactueel | 09-aug 2012
___________________


>> Terug naar het overzicht
Bekijk hier onze laatste vacatures

Hermeion UPDATE

Vier keer per jaar verschijnt Hermeion UPDATE , de digitale nieuwsbrief van Hermeion. Via ons contactformulier kunt u zich op onze nieuwsbrief abonneren.

Lees oude artikelen in het UPDATE Archief .

Algemene Voorwaarden · Disclaimer
Privacy statement · 2015 © Hermeion

"