Contact Print pagina Favorieten
HOMEOVER ONSDIENSTENINSTRUMENTENKLANTENCONTACTNIEUWS
Image1
Drie manieren om jezelf onmisbaar te maken binnen je organisatie
Medewerkers voegen waarde toe aan een organisatie. Hoe ze dit gaan doen is volgens Kelsey Mayer, VP van Digital Talent Agents, dan ook de belangrijkste vraag tijdens een sollicitatiegesprek. De waarde die je voor je bedrijf creëert is wat je onvervangbaar kan maken. Maar hoe verhoog je die waarde? Mayer geeft drie strategieën aan.

 • 1. Vorm echte relaties met klanten en partners
  Onvervangbare werknemers houden altijd hun ogen open voor nieuwe relaties die waardevol kunnen zijn voor hun bedrijf. Doe dit niet enkel voor je eigen carrière en besef dat jouw belangen, die van je partners en klanten en die van het bedrijf één en dezelfde zijn.

 • 2. Werk mee aan een goede bedrijfscultuur
  Bedrijfscultuur is belangrijk. Onvervangbare werknemers dragen bij tot het opbouwen van een positieve cultuur. Een manager is immers weinig bereid om een werknemer te ontslaan die het voor iedereen leuk maakt om naar het werk te komen.

 • 3. Doe méér
  Doe meer dan je wordt gevraagd en doe meer dan wordt verwacht. Uitstekende werknemers doen hun werk niet gewoon ‘goed’ van 9 tot 5. Ze zijn altijd bezig met het bedrijf, zijn altijd bereikbaar, en ze halen uitstekende resultaten. Een werkgever kan altijd een vervanger vinden voor iemand die zijn werk goed doet, maar niet voor iemand die méér doet. Dit is het echte verschil tussen een gewone en een onvervangbare werknemer.


 • BRON: HRpraktijk | 03 augustus 2012
  ___________________


  >> Terug naar het overzicht
  Bekijk hier onze laatste vacatures

  Hermeion UPDATE

  Vier keer per jaar verschijnt Hermeion UPDATE , de digitale nieuwsbrief van Hermeion. Via ons contactformulier kunt u zich op onze nieuwsbrief abonneren.

  Lees oude artikelen in het UPDATE Archief .

  Algemene Voorwaarden · Disclaimer
  Privacy statement · 2015 © Hermeion

  "