Contact Print pagina Favorieten
HOMEOVER ONSDIENSTEN OrganisatieontwikkelingLeiderschapsontwikkelingInterim managementManagement searchINSTRUMENTENKLANTENCONTACTNIEUWS
Ingevulde interim opdrachten
Regelmatig vervullen wij interim management en advies opdrachten. Een greep uit de interim opdrachten die wij vervulden:

Interim Manager Opleidingen

Dagelijkse leiding aan en coaching van een team opleidingen van een aansprekend opleidingsinstituut. Eind verantwoordelijk voor de ontwikkeling van opleidingen, trainingen, studiebijeenkomsten en/of congressen binnen de productgroep.

Interim Consultant Human Resources Development

Ontwikkelen van het dienstenportfolio van de afdeling HRD binnen een energiebederijf. Het inrichten van processen en producten gericht op professional en management development.

Interim Manager Personele Administratie

Dagelijkse leiding aan de afdeling personele administratie van een organisatie in dienstverlening voor het onderwijs. Vormgeving van werkprocessen.

Interim Manager Back Office

Leiding aan de ondersteunende afdelingen binnen een grote regionale overheidsdienst. Opleiden en professionaliseren. Invoering competentiemanagement.

Interim HR adviseur

Het voorbereiden en vormgeven van de integratie van een extern organisatieonderdeel van een bekend landelijk museum.

Interim Management Adviseur

Herpositionering secretariaat en centrale staf binnen een Hogeschool. Het ontwikkelen van een nieuw organisatiemodel en het inrichten van werkprocessen met als doel het intensiveren van de toegevoegde waarde van het secretariaat en centrale staf aan de organisatie.

Interim Adviseur Raad van Bestuur

rofessionaliseren van het bestuurssecretariaat. Het adviseren over het professionaliseren van het bestuurssecretariaat. Het optimaliseren van de communicatie en samenwerking tussen de directiesecretaressen en bestuurders.

Senior Interim Adviseur Compensation & Benefits

Herinrichting van het arbeidsvoorwaardengebouw en het herzien van de arbeidsvoorwaarden van het topmanagement van een Nederlandse multinational.

Interim Projectmanager Matchingsbureau

Projectleiding t.b.v. de inrichting van een matchingsbureau (joint venture tussen een uitzender en een grote gemeente). Inrichting van een organisatie, processen en systemen t.b.v. het bemiddelen van werkzoekenden in de regio.

Interim Managing Director

Dagelijkse aansturing van een bureau in online en mobile marketing. Het samen met de organisatie ontwikkelen van een lange termijn visie. Het structureren van de operatie, w.o. optimalisatie van werkprocessen en de inzet van middelen. Werving van een Managing Director voor vast.

Interim Senior Adviseur Recruitment

Inrichting en optimalisatie van primaire en back office processen voor de afdeling Corporate Recruitment bij een Telecom provider. Inrichting van een projectenorganisatie ten behoeve van de optimalisatie van het proces van selectie bij twee bedrijfsonderdelen.

Interim Projectmanager Certificering

Het begeleiden van het proces van ISO - certificicering binnen een bedrijf in de zakelijke diensteverlening

Interim Transitie Manager

Begeleiden van een organisatieverandering bij een ziekenhuis.
>> terug naar interim management

Bekijk hier onze laatste vacatures

Algemene Voorwaarden · Disclaimer
Privacy statement · 2015 © Hermeion

"