Contact Print pagina Favorieten
HOMEOVER ONSDIENSTEN OrganisatieontwikkelingLeiderschapsontwikkelingInterim managementManagement searchINSTRUMENTENKLANTENCONTACTNIEUWS
organisatieadvies

De rol van leidinggeven

Effectief veranderen vergt uitgesproken steun en betrokkenheid van het hoger management. Bij organisatieontwikkeling kennen wij dan ook een belangrijke rol toe aan de directie en het management van organisaties. De wijze waarop zij invulling geven aan hun verantwoordelijkheid is bepalend voor het verloop en het succes van veranderingen.

Samenwerking

Onze aanpak bij organisatieveranderingen en – ontwikkeling is gericht op effectief samenwerken. Door vanaf de start management en medewerkers actief te betrekken, ontstaat een optimaal klimaat voor veranderen. Knelpunten worden vroeg in het proces geïdentificeerd en vanuit gezamenlijkheid wordt gewerkt aan gedragen oplossingen en besluiten die nodig zijn voor een vloeiende verandering.

Afhankelijk van de doelstellingen die worden beoogd kunnen wij een rol spelen bij het ontwikkelen van houding en gedrag en effectief leidinggeven.


>> terug naar organisatieontwikkeling

Bekijk hier onze laatste vacatures


Algemene Voorwaarden · Disclaimer
Privacy statement · 2015 © Hermeion

"