Contact Print pagina Favorieten
HOMEOVER ONSDIENSTEN OrganisatieontwikkelingLeiderschapsontwikkelingInterim managementManagement searchINSTRUMENTENKLANTENCONTACTNIEUWS
Management Team Ontwikkeling

Doelgericht

Management teamontwikkeling door Hermeion is gericht op het ontwikkelen van de effectiviteit van uw managementteam. Onder begeleiding van een managementcoach werkt u aan onderling vertrouwen en optimale samenwerking.

De onderwerpen die centraal staan kunnen verschillend zijn, bijvoorbeeld: verbetering van de besluitvorming, oplossen van conflicten, verduidelijken rollen en verantwoordelijkheden, scherp en geaccepteerd krijgen van een missie, visie en doelstellingen, het maken van goede afspraken over procedures of het verbeteren van de onderlinge communicatie.

Doelgericht

Management team ontwikkeling bij Hermeion vangt aan met het formuleren van heldere doelstellingen en een begeleidingsplan op maat. Dit plan is afgestemd op de specifieke vraag van het managementteam en/of een hogere leidinggevende. Naast de doelstellingen, de aanpak, de randvoorwaarden & succesfactoren bevat het plan de duur, de locatie, het aantal bijeenkomsten en de kosten van het traject. Zo heeft u vooraf een goed overzicht over de stappen en inzicht in de kosten.

Tijdens management teamontwikkeling door Hermeion kan de Myers Briggs Type Indicator (MBTI) worden ingezet. Ook wordt wel gewerkt met 360 graden feedback .>> terug naar leiderschapsontwikkeling
Bekijk hier onze laatste vacatures
"Een goed functionerend managementteam gaat voorbij aan de som der delen."

Algemene Voorwaarden · Disclaimer
Privacy statement · 2015 © Hermeion

"