Contact Print pagina Favorieten
HOMEOVER ONSDIENSTEN OrganisatieontwikkelingLeiderschapsontwikkelingInterim managementManagement searchINSTRUMENTENKLANTENCONTACTNIEUWS
ZAP-Q persoonlijkheidsvragenlijst
Nieuw: Zap-Q persoonlijkheidsvragenlijst
De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat er behoefte is aan goede instrumenten om talent in kaart te brengen. Samen met een groep professionals en onderzoekers van de Universiteit Twente hebben we daarom meer dan twee jaar gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw innovatief persoonlijkheids-instrument: de Zap-Q persoonlijkheidsvragenlijst.

Adaptieve vragenlijst
De Zap-Q persoonlijkheidsvragenlijst is een zogenaamd adaptieve vragenlijst. Dit betekent dat hij sneller is in te vullen en preciezer meet dan de meeste andere persoonlijkheids-vragenlijsten. De lijst is inzetbaar bij werving & selectie, maar ook voor het vergroten van zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling. Nieuw is een competentiemodule, die aan de vragenlijst is gekoppeld. Dit maakt het instrument optimaal inzetbaar voor competentiemanagement in uw organisatie.

Voor wie?
De Zap-Q is beschikbaar voor professionals die beroepshalve betrokken zijn bij de ontwikkeling en/of selectie van werknemers: HR-adviseurs, psychologen, coaches, loopbaanbegeleiders, recruiters, trainers, organisatie-ontwikkelaars, managers en ondernemers.

Certificatietraining
Om met het instrument te leren werken is een certificatietraining ontwikkeld. Tijdens deze training leert u alles over (het gebruik van) het instrument. De training duurt 2,5 dagen: 2 dagen certificatietraining en een terugkomdagdagdeel na één maand. Voorts is er een dag her-certificatie na 1 jaar. Voor deelname aan de training is geen specifiek opleidingsniveau vereist.

Kennismakingsaanbod!
Ter introductie hebben wij een mooie aanbieding gemaakt. Schrijft u zich nu in voor de Certificatietraining op één van de volgende data. U dan betaalt tijdelijk geen € 1.895 maar slechts € 250 per persoon.

  • 28, 29 april en 2 juni (halve dag)
  • 20, 21 mei en 17 juni (halve dag)
  • 28, 29 mei en 25 juni (halve dag)
  • 3, 4 juni en 1 juli (halve dag)

Het aantal plaatsen is beperkt dus meld u snel aan!
Bekijk hier onze laatste vacatures

150326 Brochure Zap-Q persoonlijkheidsvragenlijst.pdf
application/pdf - 1006.4kB
Brochure Zap-Q persoonlijkheidsvragenlijst

150326 Brochure Certificatietraining Zap-Q.pdf
application/pdf - 960.4kB
Brochure Zap-Q certificatietraining

Algemene Voorwaarden · Disclaimer
Privacy statement · 2015 © Hermeion

"