Contact Print pagina Favorieten
HOMEOVER ONSDIENSTEN OrganisatieontwikkelingLeiderschapsontwikkelingInterim managementManagement searchINSTRUMENTENKLANTENCONTACTNIEUWS
Begeleide intervisie

Intervisie voor Managers

Voor managers die in een vertrouwde omgeving willen werken aan werkgerelateerde dilemma’s en vraagstukken, organiseert Hermeion begeleide intervisie. Tijdens intervisie wordt door de deelnemers ingebrachte casuïstiek behandeld. Samen met collega’s worden cases geanalyseerd en wordt gezocht naar bruikbare oplossingen. Dit stelt de deelnemers in staat de problemen en oplossingen vanuit verschillende invalshoeken te benaderen, om gericht keuzes te maken en interventies in de eigen praktijk voor te bereiden.

Werkwijze intervisie

Gedurende de intervisiebijeenkomsten worden verschillende methoden voor intervisie toegepast, w.o. het basismodel voor intervisie, de vijf- of tien- stappen-methode en de balint-methode. Naast intervisiemodellen wordt gewerkt met werkvormen voor probleemverkenning, brainstorming, reflectie- en talentoefeningen. Processen zoals samenwerking en communicatie lopen als een rode draad door de intervisie bijeenkomsten.


>> terug naar leiderschapsontwikkeling

Bekijk hier onze laatste vacatures
"Samenwerken, spiegelen en leren van en met collega's. Direct aan de slag met dilemma's en problemen uit uw eigen werkpraktijk."

Algemene Voorwaarden · Disclaimer
Privacy statement · 2015 © Hermeion

"