Contact Print pagina Favorieten
HOMEOVER ONSDIENSTEN OrganisatieontwikkelingLeiderschapsontwikkelingInterim managementManagement searchINSTRUMENTENKLANTENCONTACTNIEUWS
Interim management

Hermeion Interim Management

Wanneer u tijdelijk extra deskundigheid nodig heeft biedt een interim manager van Hermeion uitkomst. Wij bieden u totaaloplossingen voor het overbruggen van tijdelijke managementproblemen, het managen van acute crisissituaties, en voor tijdelijke versterking van uw team. Ook kunt u ons inschakelen wanneer gedragsveranderingen bij uw medewerkers en/of management moeten worden verwezenlijkt.

Optimale match

Onze interim managers hebben hun sporen verdiend in uw branche. Wij garanderen u een interim-oplossing die optimaal past bij de aard van uw probleem en het karakter van uw organisatie.

Schaduwmanagement voor interim manager

Wij beperken onze oplossingen niet tot het presenteren van een geschikte interim-manager. Specialisten van Hermeion blijven de interim-manager en dus uw organisatie ondersteunen. Dit schaduwmanagement vergroot het welslagen van het interim project.

Management search en selectie

Bent u niet op zoek naar een tijdelijke invulling van uw managementvacature, dan zoeken en selecteren wij voor een u manager voor vast.
Bekijk hier onze laatste vacatures

Interim management:


  • Directie & bestuur
  • Algemeen management
  • Verandermanagement
  • Projectmanagement
  • Programmamanagement
  • Human Resources
  • Functioneel management


Kennen

Bent u interim manager en werkzaam in Midden Nederland? Graag inventariseren wij samen met u, wat wij voor u kunnen betekenen.

Interim opdrachten

Kijk ook welke interim opdrachten die wij vervulden.

Algemene Voorwaarden · Disclaimer
Privacy statement · 2015 © Hermeion

"