Contact Print pagina Favorieten
HOMEOVER ONSDIENSTEN OrganisatieontwikkelingLeiderschapsontwikkelingInterim managementManagement searchINSTRUMENTENKLANTENCONTACTNIEUWS
Action Learning MD

Personal Management Development

Ons Personal Management Development Program is gericht op het vergroten en verruimen van uw persoonlijke effectiviteit, uw innerlijke balans en werkplezier als leidinggevende. Samen met een persoonlijke coach en trainer werkt u aan uzelf en vindt u manieren om het werkplezier te vergroten en uw team en organisatie tot goede resultaten te leiden.

In de aanpak betrekken we zowel de wijze waarop u sturing en leiding geeft als de organisatie context waarbinnen u opereert. Iedere situatie en ieder mens is uniek. We stemmen uw traject dan ook af op uw persoonlijke situatie. Samen met u analyseren we de organisatie context, uw wijze van leiding geven en de groei die u wilt bewerkstelligen. Vervolgens stellen we een programma op maat voor u samen naar verandering en verruiming.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: visie en strategie, organisatiestructuren, processen, leiderschapsstijlen, invulling van leiderschap, balans, bewustzijn, zingeving en communicatie.

Action Learning

PMD gaat verder dan coaching. Naast persoonlijke gesprekken waarin u samen met de coach uw gedrag ‘op afstand’ analyseert en voorbereidt, draait coach mee tijdens (een deel van) uw dagelijkse werkzaamheden. De mix van coaching, praktijkobservaties en persoonlijke training ‘on the job’ maakt de begeleiding bijzonder doeltreffend.>> terug naar leiderschapsontwikkeling
Bekijk hier onze laatste vacatures

Algemene Voorwaarden · Disclaimer
Privacy statement · 2015 © Hermeion

"