Contact Print pagina Favorieten
HOMEOVER ONSDIENSTEN OrganisatieontwikkelingLeiderschapsontwikkelingInterim managementManagement searchINSTRUMENTENKLANTENCONTACTNIEUWS
Image1

Betrokkenheid, communicatie en openheid

De 360 graden feedback methode geeft u een schat aan informatie en inzichten. Het is een methode om gestructureerd feedback te ontvangen over uw functioneren. Aan de hand van vooraf vastgestelde competenties evalueert u uw eigen functioneren. Tevens nodigt u relevante anderen uit in uw directe werkomgeving zoals collega’s, leidinggevende(n) en medewerkers om u eveneens van feedback te voorzien. De kracht hiervan is dat u vanuit verschillende invalshoeken informatie over uw functioneren genereert en deze informatie onderling kunt vergelijken. Een coach van Hermeion draagt er zorg voor dat het proces zorgvuldig plaats vindt en bespreekt de uitkomsten met u.

Betrokkenheid, communicatie en openheid

De 360 graden feedback methode kan individueel worden toegepast, maar leent zich er ook uitstekend voor om toe te passen in teamverband of groepen binnen uw organisatie. Naast de schat aan uitkomsten biedt het proces dat gepaard gaat met toepassing van deze methode eveneens meerwaarde. Wanneer de methodiek goed wordt toegepast, ontstaat meer betrokkenheid, betere communicatie en meer openheid.

De 360 graden feedback methode wordt ingezet als onderdeel van:

  • Persoonlijke ontwikkeling w.o. coaching
  • Team ontwikkeling en samenwerken;
  • Competentiemanagement;
  • Vaststellen van trainings- en coachingsbehoeften.
Bekijk hier onze laatste vacatures

Algemene Voorwaarden · Disclaimer
Privacy statement · 2015 © Hermeion

"