Contact Print pagina Favorieten
HOMEOVER ONSDIENSTEN OrganisatieontwikkelingLeiderschapsontwikkelingInterim managementManagement searchINSTRUMENTENKLANTENCONTACTNIEUWS
Hermeion dienstverlening

Ontwikkelen in samenhang

Opdrachten benaderen wij vaak vanuit meerdere gezichtspunten tegelijk en met oog voor de verschillende niveaus van ontwikkelen. Leiderschap loopt als een rode draad door onze projecten.

Ons werk gaat over visie- en strategieontwikkeling, de inrichting van structuren en processen, over kaders, taken en verantwoordelijkheden. Maar ook over de ontwikkeling van houding en gedrag.

Co-creatie

Bij de uitvoering van opdrachten werken wij nauw samen met management en directie en waar mogelijk met andere direct betrokkenen. Afhankelijk van uw vraag of de fase waarin uw organisatie zich bevindt, treden wij op in de rol van organisatieadviseur, managementtrainer of (team) coach.

Desgewenst plaatsen wij ad interim gedurende een langere periode een interim leidinggevende of projectmanager om veranderingen in uw organisatie vorm te geven.Bekijk hier onze laatste vacatures


"De doelstellingen die u met uw organisatie wilt realiseren vormen voor ons het uitgangspunt. Bij voorkeur zijn wij betrokken in het beginstadium, wanneer organisatievragen zich ontwikkelen."


Algemene Voorwaarden · Disclaimer
Privacy statement · 2015 © Hermeion

"